26 ianuarie 2006

Zuzù

"Zuzù e lapticul care vrea sa te ţină în puf şi să te alinte. E tandru, e blând şi atent. Nu-şi doreşte altceva decât să aibă grijă de tine din zori şi până-n seară. Să-ţi ţină de urât şi să te răsfeţe. Iar dacă ai să-l bei seara, înainte să adormi, Zuzù o să-ţi gâdile visele întrega noapte. Te vei trezi zâmbind şi vei simţi nevoia să şoptesti în zori, "Bonjour, mon Zuzù."

Zuzù este noul brand pe care Albalact l-a introdus pe piaţa laptelui. Puteţi citi mai sus copy-ul de pe ambalaj. Numele Zuzù, ca şi acest copy mi se par însă cam prea pretenţioase. Forma ambalajului imi place, iar grafica este curată şi elegantă.

Nu mă încadrez în target, aşa că am plecat după o Fulga.

Update: Comunicat Brandient

4 comentarii:

  1. Mi s-a facut greatza dupa ce am citit descrierea laptelui Zuzu.. e lapte pana la urma, nu e o nu stiu ce femeie care sa-mi gadile mie visele. Mai degraba zici ca e ceva gen lapte de fatza Dove daca e sa te iei dupa ambalaj. "Numai de la Brandient" TM

    RăspundețiȘtergere
  2. Zuzù chiar ca suna a madama de aia frantzuzoaica care este matroana (parca asa se cheama) la vreun ..... de prin Paris.

    Oricum.. in ultima vreme am vazut o gramada de chestii despre lapte adik ma refer la brandinguri si alte stuff... adica si zuzu acuma, si Fulga si aia de la GD au ceva despre o vaca cu niste tzatze (ugere ma rog) mari... chiar bea lumea lapte ? ca eu tot pe ala la punga il cumpar ... ala clasicul (ca numai de ala se gaseste la alimetara de jos - ca deh e mai ieftin si isi permite romanu' - si parca nu-mi vine sa ma duc pana nu stiu la ce Billa sau UniversAll ca sa iau un lapte care incearca sa te vrajeasca <<asta ca sa nu zic excite>> cu textele de pe cutie).

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi, lasand la o parte copy-ul siropos si design-ul girl-ish, mie mi-a placut. De fapt mi-a placut foarte mult pozitionarea.. diferentierea este esentiala in lucrul pe o piata ocupata. Cum ne imaginam un lapte? Nu stiu.. dar ce ar fi fost ca Apple sa abordeze acelasi tip de pozitionare ca IBM sau DELL sau HP? Design-ul produselor lor numai IT nu inspira.. ci mai degraba "human". Asa ca.. poate e mai bine pt Zuzu sa se diferentieze in felul asta.

    RăspundețiȘtergere

  4. Erkeklerden dönme kadınların travesti pornolarıyla göt siktikleri sahneler sizce de güzel mi ?

    RăspundețiȘtergere