29 mai 2008

QFORT, QFORT, QFORT

"Repetitia e mama invataturii". Cred ca ati remarcat reclamele tv la QFort (ferestre si usi termoizolante), produs oferit de CasaNoastra.
"Clever Logo" prin F-ul ce sugereaza un colt de fereastra/usa. Idee simpla si eficienta pentru formarea de cadre in stilul vizual. Numele inspira putere, trainicie, soliditate prin folosirea consoanelor tari si prin cuvantul "fort". Q- calitate dar si confort prin cum suna qfort/confort. (Identitate si nume Brandient)
La CasaNoastra imi place mult, chiar mult, numele. (identitate tot Brandient, nume de la client)

3 comentarii:

  1. http://www.formaideale.co.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Marea dezamagire qfort.
    Scriu numele acestui brand cu litere mici,nu pt. ca nu stiu sa scriu, ci pt. ca in comparatie
    cu marele Tam-Tam pe care il fac si il transmit, sunt mici ,FOARTE mici.
    Saptamana trecuta, dupa o documetatie temeinica pe net, in cautare de termopane, m-am hotarat sa intru si intr-un magazin qfort, pt. ca prea erau laudati pe toate forumurile.
    Zis si facut. Magazin super ok, vanzatoarea FOARTE antrenata sa vanda(produse premium???cica)
    Dupa ce am scapat cu greu de ea, m-am apropiat de o fereastra si ce sa vezi, STUPOARE.
    Garnitura la sticla rupta, baghetele ce sustin sticla taiate aiurea(nu se imbinau perfect la colturile ferestrei, acel maner extraordinar tytan mat, la inchidere trecea de pozitia inchis(cu 5-6grade), ce sa mai ORIBIL, drept fapt ca ma aflam in fata extaordinarei ferestre qfort. M-am indreptat spre o usa, cica cea mai buna de pe piata,inchidere cu bolturi, antiefractie, cu un model in ea de toata jena. Deschid usa si ,Am decis. qfort cei mai mici. Usa avea deasemeni garnitura de pe foaia usii rupta, acea feronerie renumita cu bolturi si antiefractie era stamba si in partea de sus lipsea cca.15 cm, se vedea clar urme de dalta, iar cand sa o inchid : NU SE INCHIDE(vanzatoare din spatele meu ,, lasati ca o regleaza baietii”. Halal usa de 900 euro.
    ,,Produs 100% nemtesc”, sticla Guardian SUA???,manere HOPPE ITALIA???, garnituri rupte???, baghete neimbinate???,usi care nu se inchid??? Un singur raspuns : NU,MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele din tamplarie pvc sunt o alternativa la ferestrele si geamurile traditionale. Din punctul meu de vedere, pe langa eficienta lor este de apreciat si aspectul estetic.

    RăspundețiȘtergere