09 martie 2006

Picasol - Picături de soare

Brandient a creat un nou brand, Picasol (ulei de floarea soarelui). Numele Picasol (picături de soare) şi taglineul Bunăstare în mâncare mi se par destul de ok, fiind clar targetate către gospodine. Deasemenea întreg designul se vede că e dedicat aceluiaşi segment de piaţă. Indicat dealtfel.
Well... îi urez bun venit pe piaţă!

Resurse suplimentare:
reclamă tv
comunicat Brandient

5 comentarii:

  1. Numele mi se pare destul de inspirat, numai ca fontul imi aduce aminte de Casper :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca mai orice proiect Brandient, si asta mi se pare bine legat, solid, numai ca la fel, ca multe dintre proiectele Brandient, are si asta scaparile lui, cum ar fi numele in primul rand: prea "Picasso" ca sa mai poti citi si altceva, cum ar fi picaturile lor de soare. Poate chiar au incercat sa se foloseasca de "picasso" pentru o rezonantza mai placuta, dar nu stiu cat bine au facut. Iar legat de culoarea etichetei, nu prea am la inima galbenul aprins cu bleu-ul acela,hmm..might just be me.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce un ulei trebuie sa trimita la galben?
    E o culoare folosita si para folosita...Daca murfatlar a intrat cu SEC fara a pornii de la ideea de traditie desi cu siguranta o avea, se putea scoate atlceva.
    Iar daca ne referim la ambalajul Pet ei nu au schimbat foarte mult, e drept ar fi si costat mai mult.
    Ce ma deranjeaza cel mai tare este numele Picasol/ Picasso/ Ozon (sunt eu Picasso)/ Micuta Picasso.
    Imi aduc aminte de o carte scisa de una din iubitele lui Picasso, G Laporte si editata la E. Meridiane "Cat de tarziu stralucaste soarele" E despre Picasso...
    Deci: Picasso-soare= Picasol= Original

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt convins ca se putea inova mult mai mult pe acest subiect. Personal mi-ar fi placut un design ceva mai modern. E lipsa pe aceasta categorie. Nu prea fac eu parte insa din target. Cred ca nu s-a dorit sa nu apara nici un risc. Realizezi repede ca e vorba de ulei si totul e construit pe aceasta idee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt o gospodina, dar cand vad reclama aud in mod normal si melodia...si numai la mancare nu ma duce cu gandul.Ci la piesa de balet "spargatorul de nuci" ... n-ar fi trebuit sa fie ceva mai vesela??? Parerea mea... R.

    RăspundețiȘtergere