27 aprilie 2006

Cartoon Network se redefineste

Unul din cele mai cunoscute logo-uri ale lumii si unul din preferatele mele,



lasă loc unuia nou:
Ca şi la Vodafone sau multe alte firme (au fost multe, multe schimbări în ultima vreme) Cartoon Network a simţit nevoia unei împrospătări. Parcă totuşi are mai puţină personalitate.
Helen Lucy, Channel Manager & Marketing Director, a declarat: “Vom introduce în premieră absolută un logo suplimentar al canalului, care este alcătuit, foarte simplu, din două cuburi negre şi albe, înscripţionate cu majusculele ‘C’ şi ‘N’. Deşi acest logo reaminteşte în mod intenţionat de logo-ul nostru “în tablă de şah”, care se bucură de o uriaşă recunoaştere la nivel mondial şi rămâne logo-ul nostru de trademark, logo-ul suplimentar ne permite să dăm un aspect proaspăt canalului. În plus, fiind o opţiune cu un aer mai contemporan, mai flexibilă şi creată pe principii de design, poate fi utilizată creativ în diverse moduri, atât on air (în emisie), cât şi off air"

Resurse: cartoonnetwork.com, hotnews blog, grafic

Parcă mi se face dor de TV. Nu prea m-am uitat de muultă vreme. :)

Un comentariu:

  1. Unul dintre cele mai puternice constructii contrastante vizual, tabla de sah s-a pierdut. E bine totusi ca au mentinut culorile alb, negru ... si nu e bine ca au mai bagat o nuanta de gri. Oricum au scapat de tentatia gradientului fatal. Scrisul de jos e prea mic in comparatie cu literele mari de sus.

    Inainte cand dadeam de pe un program pe altul recunosteam instantaneu Cartoon Network. Acum imi ia cateva secunde. Cred ca asta spune totul.

    RăspundețiȘtergere