08 martie 2006

în curând....

- Moldova Mall
- Picasol
- ElectroAlfa

3 comentarii:

  1. Pe rand, ca asha e frumos:
    -Moldova Mall: daca faptul ca mall-ul a fost vandut deja unor straini nu spune destule despre faptul ca-i un proiect ratat, atunci nu stiu ce sa mai zic. Sa speram ca macar noii proprietari o sa aiba grija sa faca din el o afacere profitabila. Moldova Mall cred ca o sa ramana pt totdeauna un magazin universal de moda veche.

    -Picasol ?? Numai mie imi suna aiurea numele asta? "picasol"..."pica-n sol".. sau ma rog, ceva legat de peshte;

    -ElectroAlfa nu stiu ce-i cu ei, dar au un logo banal si parca sponsorizau Camex-ul.

    RăspundețiȘtergere
  2. din auzite sunt suficente carente. de fapt e un fel de moldova universal si atit... nimic original in design interior sau arhitectura. iar PR-ul cu glorioasele dotari sunt vorbe.. sub gardul vopsit gasesti exact ceva obisnuit si nimic mai mult - de ex la barurile de sus nu exista presiune a apei si folosesc un butoi pt expresoare, aerul e conditionat la greu din diverse motive etc, daca intrebui un constructor iti da o lista cu "dezvoltari" miraculoase care de fapt nu exista... and so one.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ajuns de curand pentru a 2-a oara la Iasi si am vizitat si eu Mall Moldova mai ales din curiozitate.
    Anul trecut intrasem in Iulius Mall, care mi-a placut mai mult decat Bucuresti Mall, loc care imi da tot timpul o stare de nervozitate...In zona restaurantelor este un zgomot ca de gara!
    Dar intre timp am intrat in Plaza Romania/ Bucuresti care m-a convins. Este spatios dar divers, are toate facilitatile (cinema, sala de fitnes, magazine etc) si este situat la intersectia a doua artere importante.
    De aceea pot sa spun ca Moldova Mall nu mi-a spus nimic ca partitionare interioara, ca nu am avut optiuni in alegerea vreunui meniu si ca nu am gasit marfa mai deosebita de cea de acasa. In plus, productie locala lipsea!
    Si nu ma refer la ulcele, ii si stergare!
    Intrebare generala: De ce sunt atatea magazine cu rochii de mireasa la Iasi?

    RăspundețiȘtergere