11 martie 2008

Anunt Job - Designer vestimentar

Anuntul e pentru un bun prieten ce are o fabrica de tricotaje de foarte buna calitate. Daca pana acum baza a fost lohn-ul, acum vrea sa-si impuna propriul brand, "13 grade". (procedeaza bine)
Cauta designeri vestimentari.

7 comentarii:

  1. stiu ca a trecut ceva timp...dar, mai este valabil anuntul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,
    As vrea sa aplic pentru acest job.Momentam lucrez in UK si s-ar putea sa ma intorc in Romania.
    De asemenea, as vrea sa-ti trimit Cv-ul meu si cateva imagini din portofoliu.
    Multumesc anticipat,
    Cristina Staicu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma intereseaza detalii despre conditii de lucru,program,payment.Am experienta in domeniu,imaginatie,incadrare in tendinte.kaola_oty@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. bineinteles ca e foarte tarziu acum...dar imi incerc totusi norocul? mai e valabil jobul? eu sunt studenta in anul 3 la facultatea de arte si design- sextia design vestimentar. Crissstina_a@yahoo.com e mailul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna..ma intereseaza anuntul...dak mai e valabil las adresa mea de mail:madllennee@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  6. bineinteles k eu nu am nici o sansa pe langa cei ku facultatea de design v. dar am si eu sc de arte din cta 3 ani absolviti in 2006 cu media 10, 1 an ,8 al-2lea,si 9 ultimul,am talent,detin mai multe schite de design vestimentar in special de sex feminin,imaginatie bogata ,asta sunt ,daca credeti k am vreo sansa ma puteti gasi la panait_marian88@yahoo.com este mailul sotului eu sunt mihaela

    RăspundețiȘtergere
  7. masteranta caut si eu un loc de munca adresa mea de e-mail :brbniculina@yahoo. com, mi-am creat propriul site in HTML , am doua mici animatii in 3 d max, lucrarile prelucrate in adobe si mai putin corel din dizertatie care este realizata in power point sub forma de prezentare cu animatie , fiind incluse programele amintite anterior.

    RăspundețiȘtergere