25 martie 2007

Planificarea strategică

Următorul workshop la MadDays, de fapt prezentare, a fost Strategic Planning (în UK se zice şi account planning)- de Elena Ionita şi Radu Costin, Strategic Planners la Leo Burnett & Target.
S-a vorbit despre planificarea strategică şi care e rolul ei, evident esenţial. S-a mai zis că în Iaşi oamenii sunt un fel de struţocămile (cu o alta exprimare, ce e drept). Fiecare are n atribuţii şi roluri ori la marile agenţii din Bucureşti şi din lume pentru fiecare sarcină e câte un om / departament. L-am auzit în o înregistrare şi pe Razvan Matasel. Interesant discurs.
Prezentarea a întarziat vreo trei sferturi de ceas. M-a cam suprins că nişte oameni din publicitate stau şi nu zic nimic pentru că lipseşte un cablu la proiector. Ceva mai multă spontaneitate nu strica. Poţi vorbi şi fără deja prea clasicul powerpoint (exemplu super în ziua anterioară). În rest a decurs bine treaba iar tema a fost foarte binevenită.


2 comentarii:

  1. Imi pare rau ca nu am fost si eu. Poate data viitoare aflu mai din timp si eu de eveniment, am atatea lucruri de povestit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convins. Te asteptam cu interes :).
    Zi de zi crestem si cu cat aflam mai multe informatii de calitate cu atat e mai bine.

    RăspundețiȘtergere