04 septembrie 2007

Care sunt cele mai longevive branduri romanesti?

Dacia, Arctic, Tarom, Eugenia, CEC, BCR, Borsec, Romtelecom, Posta Romana ... sunt nume cu care ne-am nascut si am crescut. Bine intiparite in constiinta noastra, ele continua sa existe si sa faca istorie.


Wall-Street a selectat cele mai
longevive 20 de branduri romanesti care, nu numai ca au supravietuit, dar au si castigat teren pe campul notorietatii, unele find liderii pietelor pe care activeaza. Fie ca vorbim de doua dintre cele mai cunoscute branduri din banking sau de marci celebre din FMCG, cele mai cunoscute marci romanesti formeaza un tablou de identitati elitiste care vor lupta cu marcile straine in ceea ce priveste notorietatea. Istoria unora dintre marcile selectate a inceput inca de dinainte de Primul Razboi Mondial si s-a intins in timpul mai multor regimuri politice, ajungand astazi sa fie cumparate cu bani greu de investitori francezi, austrieci, turci sau greci. (sursa: www.wall-street.ro)
a scris si Mihaela

o sursa buna despre brandurile care ne-au marcat copilaria: La Trecut

Un comentariu:

  1. E adevarat ca marcile astea sunt durabile, dar multe din ele au o imagine cam prafuita. CEC, de exemplu, e privit de multi tineri drept ceva de pe vremea lu' bunica, desi sediile lor sunt foarte moderne.

    RăspundețiȘtergere